Nå kan innbyggerne i Halden, Råde, Moss, Rygge, Sarpsborg og Fredrikstad få ferske fra bakevarer fra Råde Bakeri og Motz & Kringla gjennom leveringstjenesten Wolt.

Legger til Råde Bakeri og Motz & Kringla

Leveringstjenesten Wolt har inngått et samarbeid med de lokale bakerikjedene Råde Bakeri og Motz & Kringla i Østfold for å bringe nybakt brød og bakervarer direkte til østfoldingenes dørmatter.

Nå kan innbyggerne i Halden, Råde, Moss, Rygge, Sarpsborg og Fredrikstad nyte ferske bakevarer fra i alt 14 bakeriutsalg hjemme eller på jobb - levert på halvtimen.

Råde Bakeri, kjent for sine tradisjonelle oppskrifter og ferske ingredienser, har vært et favorittvalg blant bakeentusiaster i regionen siden 1933. Gjennom dette samarbeidet vil Wolt tilby et bredt utvalg av Råde Bakeris produkter, inkludert nystekte brød, kaker, boller, påsmurte rundstykker og andre deilige bakevarer, til kunder i Østfold.

– Vi er veldig glade over å kunne tilby våre kunder produkter fra disse to etablerte kjedene i Østfold. Dette samarbeidet gir oss muligheten til å utvide vårt sortiment med noen av de beste bakevarene i regionen, og det passer perfekt inn i vår visjon om å levere kvalitetsprodukter raskt og effektivt til våre kunders dører. Vi er på langt nær først ute med å levere bakevarer på døra, men nå kommer brødet på halvtimen - ikke i morgen! sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

I første omgang dekker samarbeidet ni av Råde Bakeris butikker i Østfold, og fem fra Motz & Kringla, men vil utvides ytterligere når Wolt lanserer hjemlevering i Vestby senere i høst.

– Dette samarbeidet med Wolt er etterlengtet og spennende, og vi ser frem til å kunne gjøre bakervarene våre enda mer tilgjengelig for både privatkunder og bedrifter i Østfold. Gjennom dette partnerskapet kan vi nå ut til enda flere kunder og sikre at våre ferske produkter når dem mens de fortsatt er varme og nylagde, sier Linda Fredriksen, daglig leder i Råde Bakeri.

Dette partnerskapet markerer en viktig milepæl for både Wolt og de to bakerikjedene, og begge kjedene ser frem til å glede sine kunder med denne nye tjenesten. Mens tidligere digitale løsninger for hjemmelevering har krevd at du bestiller dagen før, leverer Wolt på 30-40 minutter. Dette er en helt ny måte å bestille bakervarer på, som ikke minst vil appellere til et yngre kundesegment.

–Vi er utrolig glade for å kunne tilby våre kunder enda mer bekvemmelighet! Nå kan du få våre ferske bakervarer levert rett hjem til deg med Wolt. Enten du ønsker deg nybakte brød til frokosten, saftige kanelboller til kaffen, eller en deilig kake til helgekosen, så får du det direkte til døren din. Vi gleder oss til å levere de beste bakevarene til både trofaste og nye kunder i Halden, uansett hvor de er, sier Linda Fredriksen, markedssjef i Motz & Kringla Bakeri.

Motz & Kringla har på kort tid blitt et populært sted for haldenserne å få sine ferske bakervarer, og med flere utsalg i Halden har bakeriet blitt en lokal favoritt.

Fra før av har Wolt tilsvarende samarbeid med Baker Nordby i Oslo og Akershus og Baker Brun i Bergen, samt en rekke mindre lokale bakerier rundt om i landet.

Wolt, som opprinnelig er et finsk selskap, ble etablert i Norge i 2018, og er nå tilgjengelig på 49 større og mindre plasser fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I Norge tilbyr Wolt kvikklevering fra mer enn 3000 restauranter, bakerier, dagligvare- og andre butikker.

Powered by Labrador CMS