René Munthe Eik i Pizzamani er vinner av Møllerens Inspirasjonspris 2024.

Fikk Møllerens Inspirajonspris

Møllerens Inspirasjonspris 2024 går til René Munthe Eik i Pizzamani.

Publisert Sist oppdatert

Årets jury

Juryen for Møllerens Inspirasjonspris 2024 er tverrfaglig, og har bestått av:

  • Anette Fjelleng Hansen, Matprat
  • Johan Ingemarsson, (tidl.) Too Good To Go
  • Tove Botnen, Opinion
  • Jøran T Stangervåg, Norgesmøllene
  • Elisabeth Klokkervold, Norgesmøllene

Møllerens Inspirasjonspris er en hederspris til personer, organisasjoner eller selskap som har fremstått som fremragende ambassadører i bruken av korn- og melbaserte produkter. Vinneren blir tildelt et kunstverk, og en sjekk på 25.000 kroner.

Norgesmøllene har invitert alle i bransjen til å nominere sin kandidat. Det er flere som fortjener Møllerens Inspirasjonspris og etter grundig vurdering har juryen funnet den kandidaten som de mener fortjener prisen i 2024.

Årets vinner er René Munthe Eik i Pizzamani

Juryen sier følgende om hvorfor René Munthe Eik er årets vinner av inspirasjonsprisen:

Innsats og entusiasme. To nøkkelord som ofte kjennetegner de som oppnår ekstra gode resultater. De som blir ekstra gode innen et fag, eller i sitt arbeid. Gjør du det du elsker og elsker det du gjør, gir det deg også et godt utgangspunkt for å lykkes.

Enhver gruppe eller organisasjon, ethvert lag eller selskap, er avhengig av enkeltpersoner. Enkeltpersoner med innsats og entusiasme. Som tar ansvar for egen kompetanse og egen innsats – som også i tillegg bidrar i å gjøre andre gode.

Enkeltpersoner som viser oss gleden i å legge inn en ekstra innsats for å bli god. Ekstra innsats for å mestre. Som også går foran i å gjøre andre gode gjennom raus deling av sin kompetanse og sitt engasjement.

Prisvinner René Munthe Eik i Pizzamani takket for prisen fra skjermen under prisutdelingen.

Årets vinner klarer den vanskelige balansen mellom å både være til inspirasjon for profesjonelle utøvere i vår bransje og å være påvirker og inspirator for folk flest, hjemme i de de tusen hjem.

Årets vinner har etablert seg som en ny stemme som lyttes til i et allerede etablert bakesegment. 

Å være tilstede og å ta en posisjon når trender etableres og vaner endres er en vanskelig øvelse som årets vinner mestrer. Dette er gjort med en imponerende vilje til å dykke dypt inn i forståelsen av korn som råvare og mel som ingrediens i bakst.

Vinneren har vist at det er mulig å nå sine ekstraordinære mål og drømmer gjennom kunnskapstørst og utholdenhet i å bygge egen kompetanse.

Årets vinner har med innsats og entusiasme bidratt til at en allerede stor interesse for pizza i Norge har økt ytterligere. Folk har investert i pizzaovner, pizzasteiner og bakestål for å lage restaurantkvalitetspizza hjemme. Nordmenn interesserer seg nå for bakersprosent, hydrering i deig og kjøper Tipo 00 like naturlig som melk.

Og bakeriene følger på med stadig nye pizzavarianter. Bakeriutsalg er godt etablert som naturlige leverandører av kvalitetspizza.

Vi ønsker med dette å gratulere og samtidig anerkjenne den rollen årets vinner har som entusiast og inspirasjonskilde i bransjen - og utenfor!

Og som forbilde - da han åpenbart gjør det han elsker og elsker det han gjør!"

Prisvinneren holdt pizzakurs og kunne ikke komme og motta prisen. Årets jury har bestått av Anette Fjelleng Hansen (Matprat), Johan Ingemarsson, (tidl. Too Good To Go), Tove Botnen (Opinion), Jøran T Stangervåg (Norgesmøllene) og Elisabeth Klokkervold (Norgesmøllene).
Powered by Labrador CMS