Frank Harsvik og Bud Bakeri og Konditori etablerer seg i Molde.

Etablerer seg i Molde

Bud Bakeri og Konditori kjøper legendarisk kiosk i Molde og implementerer bakeri, konditori, ferske brød og frokosttilbud i satsingen.

Publisert Sist oppdatert

Bud Bakeri og Konditori har hatt suksess med oppstarten etter konkursen i kommunesenteret Elnesvågen i Hustadvika kommune.

– Vi har blitt tatt veldig godt i mot og har utviklet et godt konsept. I tillegg til baker- og konditorvarer serverer vi nå også varmmat. Dagen vi startet med varmmat, solgte vi 100 middagsporsjoner. Det var en god start og det ser ut til at det fortsetter på samme positive måte. Siden gjenåpningen har vi hatt en økning på rundt 35 prosent her på utsalget i Elnesvågen, sier Frank Harsvik som nå er klar med en ny satsing i Molde.

I Molde er Mix Kviltorp nærmest for en institusjon å regne der den ligger ved innkjøringen til byens campingplass. Eierne av Bedre Helse AS, selskapet bak Bud Bakeri og Konditori, fikk nyss i at dagens eiere ønsket å selge og siden har det meste skjedd fort.

– Dette blir skikkelig moro. Vi stenger i en uke eller to i januar og bygger om dagens kiosk. På nyåret vil det bli servert rykende ferske brødvarer og bakst herfra. Vi satser på å bli et frokoststed og vil åpne 07.00 om morgenen. På Kviltorp Camping, vegg i vegg, bor det mange leiearbeidere og som trenger et frokosttilbud. Det skal vi gi dem og flere andre, sier Frank Harsvik til Bakeri.net og fortsetter:

– Vi ønsker å levere hele pakken fremover, alt fra wienerbrød, sveler, brød og varmmat. Det er et konsept vi vil videreutvikle fremover, sier Harsvik som stortrives med hektiske dager.

– Her skjer det mye om dagen, men det er skikkelig moro, avslutter Harsvik.

Powered by Labrador CMS