Gunvor Fiskå i Ryfylke bakeri & konditori er kåret til Årets Våghals 2023 etter sin etablering av bakeriutsalg i nabokommunen.

Gunvor fikk gjev pris

Gunvor Fiskå i Ryfylke bakeri & konditori er kåret til Årets Våghals 2023 i nabokommunen Hjelmeland.

Publisert Sist oppdatert
Gunvor Fiskå har fått Maleniusprisen og blitt kåret til Årets Våghals 2023.

Prisutdelingen fant sted under en storstilt årlig galla i helga der flere priser ble delt ut. Hjelmeland komme er arrangør og prisen Årets Våghals 2023, gikk til en kjent person i baker- og konditorbransjen, nemlig Gunvor Fiskå i Ryfylke bakeri & konditori. Og det til tross for at hun bor i nabokommunen Strand.

– Dette var en veldig kjekk overraskelse, sier Gunvor Fiskå til Bakeri.net. Hun visste ikke om prisen på forhånd, men hadde en anelse om at noe kunne være i emning siden hun var invitert til arrangementet.

Bakgrunnen for at hun fikk pris i nabokommunen er at hun i mars fjor etablerte et bakeriutsalg i Hjelmeland. Og det i et lokale der veldig mange hadde prøvd seg før, uten å lykkes.

– Lokalet er en gammel bensinstasjon på Årdal. Etter at bensinstasjonen ble lagt ned har mange etablert seg der uten å lykkes. Det bor kanskje bare 500 personer på Årdal, men beliggenheten er god i en kommune som preges av turisme og som i tillegg er en stor hyttekommune. Ordføreren var med på vår åpning i lokalene og dro i sin tale frem at det hadde vært mange mislykkede forsøk i lokalene, men at hun hadde tro på oss. Etter prisutdelingen i helga, fikk jeg en sms fra ordføreren med teksten "Hva var det jeg sa?", sier Fiskå som kan glede seg over at utsalget har levert over budsjett siden åpningen i mars i fjor og kan fremvise et positivt resultat.

Powered by Labrador CMS